Thule598

Afișez toate cele 2 rezultate

0 comments

  1. Mulţumesc pentru aprecieri, Mircea! Vestea bună este că nu e nevoie să cumperi blogul: îl poţi fie intregra în site-ul tău (pentru asta vorbeşte cu cine se ocupă de site-ul tău), fie să apelezi la un blog gratuit, cum am făcut eu cu acesta: http://quotes.cutiiauto.ro
   Legat de scris, recomand să urmăreşti blogurile altora; eu urmăresc http://cemerita.ro. De acolo, din blogurile altora, te poţi inspira în legătură cu modul de scriere. Citind periodic o să „îţi intre în sânge” şi îţi va fi mai uşor să scrii.

  1. Multumesc pentru comentariu! Depinde de fiecare suport: de cine e facut, cat de bun este. Generic vorbind, fiecare suport (pe carlig, pe haion sau pe bare transversale) are avantaje si dezavantaje. Un suport pe carlig bine facut n-are treaba la testul elanului (ocolirea unui obstacol), dar poate avea un pret mare pentru cineva care nu are carlig si are o masina mai noua. Pe de alta parte, daca nu ai bare si doresti transportul a 3-4 biciclete, s-ar putea sa ajungi la aceleasi costuri sau chiar mai mari.
   Subiectul merita un articol cu comparatii intre cele 3 tipuri de suporturi pentru biciclete.

 1. Buna ziua,as fi interesat de sa inchiriez o cutie de portbagaj,cu bare transversale incluse, pe o perioada de 10 zile.Masina pe care doresc sa o montez este un Renault Kadjar 2016.(masina are bari longitudinale)

  1. Buna ziua, multumim pentru ca ne-ati contactat! De cand aveti nevoie (care e prima zi de concediu)?
   Actualizare: v-am trimis cateva informatii pe adresa de email specificata atunci cand ati scris comentariul.

 2. Doresc sa achizitionez produsul – suport bicicleta pentru bare transversale. Cum pot sa iau legatura cu dvs.pentru anumite clarificari privind unul din variantele oferite pe site ?