Plata online prin card

Plata online prin Card

 

1. Cum cumpăr produse de pe site-ul CutiiAuto.ro

Magazinul online CutiiAuto.ro vinde online produsele sale în valoare de peste 1000 lei fiecare prin plata ramburs, prin ordin de plată și prin intermediul serviciilor de plată online ale www.mobilpay.ro. În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată online.

Puteți cumpăra produsele noastre online urmând 3 pași:

a. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și puneți-l în Coș.

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biti. Mai multe informații sunt disponibile în rubrica „Siguranța plății online”. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către CutiiAuto.ro, nici de către mobilpay.ro. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail este foarte importanță deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise pe e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, CutiiAuto.ro și ePayment nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs.

Dacă adresa de livrare nu este aceeași cu adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea meniului de la sfârșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând „Pasul următor”.

c. Introduceți datele despre credit/debit card:

Dacă ați ales metoda de plată „Card credit/debit” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilpay.ro, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

sigle

2. Politica de securitate

Siguranța plății online

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plăți online oferite de mobilpay.ro. Riscurile asociate unei plăți online sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite – CutiiAuto.ro și mobilpay.ro garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți Politica de confidențialitate ePayment și „Politica de confidențialitate CutiiAuto.ro” pentru mai multe informații despre acest subiect.

• Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. – În cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de către ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz.  În cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți „Verified by Visa” și „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

3. Metode de plată

Puteți alege dintre următoarele metode de plată:

  • card de credit/debit (caz in care va recomandam sa cititi cu atentie paragraful referitor la taxa interchange),
  • transfer bancar / ordin de plata
  • plata ramburs

Dacă ați selectat card de credit/debit ca metoda de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Pentru comenzile pentru care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului ePayment cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Taxa interchange

Pentru clientii ce achita cu un card business/professional/corporate sau emise in tari din afara Romaniei, se va aplica, suplimentar, o taxa interchange in valoare de 2% din suma comenzii. Taxa este instituita de catre Visa si Mastercard si perceputa conform algoritmului creat de acestia. Puteti afla mai multe detalii pe site-urile oficiale Visa si Mastercard.
Intrucat dorim sa va oferim preturi competitive, va oferim solutia de a achita cu ordin de plata sau numerar, caz in care nu se va percepe aceasta taxa. In cazul in care optati pentru plata online cu unul din aceste tipuri de carduri (business.professional/corporate, Revolut sau emis de catre o banca din afara Romaniei), taxa interchange va fi adaugata in comenzile plasate. In situatia in care, taxa nu va fi perceputa automat, la plasarea comenzii, CutiiAuto.ro isi rezerva dreptul de a factura, ulterior, acesta taxa. Daca nu doriti sa achitati aceasta taxa, va recomandam celelalte variante de plata: „OP/numerar.”

Departament contabilitate

E-mail:  office@cutiiauto.ro
Telefon: 0753-227726