Livrare

Modalitati livrare – CutiiAuto

Livrare in tara

Trasportul produselor se face printr-un serviciu de curier rapid (DPD sau eColet, ca serviciu de intermediere livrari colete). De regula, livrarea se face in ziua lucratoare ce urmeaza plasarii comenzii pentru comenzile plasate pana la ora 12:00; pentru comenzile plasate dupa ora 12:00, se adauga inca o zi lucratoare (termenul de livrare este de 24-48 de ore lucratoare de la data plasarii comenzii). Termenul de livrare nu este contractual; in perioadele aglomerate timpul de livrare poate creste.

 

Produsele CutiiAuto.ro sunt variate ca forma, greutate fizica sau greutate volumetrica (calculata astfel: „L x l x h / 5000”). De exemplu, ambalajul unei biciclete pentru copii de 1,5 ani este mai mic decat ambalajul unei biciclete pentru copii de 10 ani. De asemenea, cutiile portbagaj difera ca dimensiuni si, implicit, ca si greutate volumetrica. Astfel, pretul transportului difera de la un produs la altul (chiar si pentru produse din aceeasi categorie). De regula, costul transportului nu va fi mai mare decat cel gasit pe pagina firmei de curierat: https://services.dpd.ro/calculate/ si va fi comunicat cumparatorului in functie de produsul/produsele alese pentru comanda*. Scopul este identificarea unei solutii de transport cu cost cat mai mic pentru fiecare comanda in parte.
Anumite produse au costul de transport inclus. Momentan acestea sunt bicicletele pentru copii.

*Costurile de livrare sunt incluse automat in comanda.

 

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac, in momentul livrarii, pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor.

 

Livrare internationala

Livram in aproape toate tarile din UE prin firma DPD sau prin variante alternative (servicii de intermediere transport, cum e allpacka.ro), in aceeasi idee: de a avea costuri de transport cat mai mici pentru fiecare comanda in parte. Costurile de transport si timpul de livrare difera in functie de tara de destinatie.

Ne puteti contacta pe email sau prin telefon pentru detalii: office@cutiiauto.ro, +40-753-227726

Pentru livrarile internationale nu trimitem ramburs, se accepta doar plata facuta cu cardul online ori plata avans, prin transfer bancar/OP.