Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CutiiAuto.ro.
Site-ul CutiiAuto.ro este operat de “Barsan Marius Intreprindere Individuala”, cu sediul in Sibiu, str. Maslinului, nr.3, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F32/40/2015.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului CutiiAuto.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Este necesara confirmarea stocului de catre noi pentru produsele din zona de magazin online (Shop); acest lucru este necesar deoarece stocurile sunt in continua miscare la furnizori. Prin plasarea unei comenzi fara confirmarea preliminara a stocului de catre noi clientul isi asuma faptul ca e posibil ca produsul/produsele comandate sa nu mai fie pe stocul furnizorului pentru o perioada limitata de timp sau chiar sa nu mai fie importat/e.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului. Returnarea produselor

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.

Conform legislatiei in vigoare, privind protectia consumatorilor in cazul comertului online, cerintele legislative legate de incheierea si executarea contractelor la distanta se aplica atat persoanelor fizice cat si juridice. Reglementarile legislative, referitoare acestui tip de comert, sunt reprezentate de OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In conformitate ce cerintele legislative din Romania, referitoare la comertul online (la distanta), puteti sa returnati produsele achizitionate, in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

Conform art. 9 din capitolul III al Ordonantei nr.34/2014 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului”.

Asadar, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele cheltuieli legate de returnare care cad in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile legate de transportul produsului / produselor returnat(e).

Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii pachetului de catre consumator, conform documentului de transport.

Returnarea unui produs se poate face indiferent de metoda prin care acesta va fi livrat. Aceasta inseamna ca el va putea fie sa fie predat de dumneavoastra direct reprezentantului “Barsan Marius I.I.” (tel.: 0753-227726), fie trimis prin orice firma de curierat pe adresa specificata la inceputul acestui document.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile de la data la care am primit produsul returnat. In aceste conditii, in cazul trimiterii prin curier nu trebuie utilizat sistemul cu plata ramburs.

In cazul in care doriti sa renuntati la un produs comandat, trebuie ca in intervalul legal de maxim 14 zile de la primirea acestuia, sa ne trimiteti o instiintare scrisa, prin email sau scrisoare cu confirmare de primire, prin care ne informati despre intentia dumneavoastra.

Pentru a primi produsul returnat si a va returna suma platita, acesta nu trebuie sa aiba vreo urma de utilizare, sa nu fie deteriorat si sa nu prezinte modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa sau ambalaje deteriorate. De asemenea pachetul trebuie sa contina toate documentele insotitoare cu care a fost expediat.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la office[at]cutiiauto.ro sau la numarul de telefon afisat pe site.

Administratorul CutiiAuto.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).
Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.
In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. CutiiAuto.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.


Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului CutiiAuto.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii CutiiAuto.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.
In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile române in vigoare.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul CutiiAuto.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului CutiiAuto.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email office[at]cutiiauto.ro