Archives

Clasa produse mici, usoare, al caror cost de transport nu depaseste 22 lei (cu tot cu TVA).

Lichid parbriz iarnă, 5L, -25°C

Lichid parbriz iarnă (5 litri), gata preparat, rezistent până la -25 grade Celsius *.

Curăţă foarte bine parbrizul, protejează cauciucul ştergătoarelor de parbriz, este un produs biodegradabil.

A fost testat de noi timp de ~45 zile (din prima parte a lunii noiembrie 2015 până la începutul lui ianuarie 2016):
– nu a atacat deloc cauciucul ştergătoarelor de parbriz (testat pe ştergătoare de parbriz noi, originale);
– pe etichetă este menţionat faptul că emană un miros plăcut; în perioada testării am simţit mirosul doar de 2 ori, lucru avantajos pentru cei care nu doresc tot felul de mirosuri în maşină.

A fost folosit (până acum) pe:
– Ford Mondeo;
– Opel Insigna;
– Hyundai Getz;
– Skoda Octavia;
– VW Passat;
– Hyundai Tucson;
– Audi A4.

Precedent testării au fost efectuaţi următorii paşi:
– a fost consumat lichidul vechi de parbriz până la ultima picătură (pentru a fi siguri că vechea soluţie de parbriz nu afectează performanţele celei testate), apoi a fost turnată (în vasul pentru lichid de parbriz) soluţia de parbriz prezentată mai sus;
– după înlocuirea ştergătoarelor vechi de parbriz cu unele noi a început testarea produsului, în condiţii de utilizare normală (utilizarea efectivă).

Pretabil pentru cumpărătorii din Sibiu (pentru cei din afara Sibiului considerăm că se justifică costul de transport doar la mai multe bucăţi achiziţionate ori în aceeaşi comandă cu alte produse).

* Temperatura se referă la faptul că soluția nu îngheață în rezervorul lichidului de parbriz până la această temperatură, nu la faptul că soluția poate fi folosită pentru dezghețarea parbrizului, dimineața, înainte de a porni la drum, ajutându-ne de ștergătoarele de parbriz. Așadar, a se folosi cu parbrizul pre-încălzit (formulare întâlnită în comerț și la soluție pentru -40°C).

Contact: 0753-227726

Suport bicicleta – Thule ProRide 598 gri

Acesta este un up-grade al generaţiei de succes anterioare, ProRide 591, vândut în milioane de exemplare în decursul celor 10 ani de prezenţă pe piaţa internaţională.

– Graţie designului unic al braţului de strângere a cadrului, cât şi a tălpilor de susţinere a roţilor, suportul poziţionează automat bicicleta, în momentul în care o fixezi pe poziţie.

– Securizarea bicicletei se face rapid, prin simpla rotire a unui mâner, prevăzut cu limitator de cuplu de strângere cu click, această funcţie controlând eficient forţa de strângere a cadrului bicicletei.

– Presiunea asupra cadrului, în zona de strângere, se distribuie uniform şi pe o bună parte a circumferinţei sale, datorită fălcilor mari de fixare, prevăzute cu tampoane moi din cauciuc. Această funcţie, împreună cu limitatorul cuplului de strângere, reduc la minim riscul deteriorării cadrurilor sensibile, de genul celor din carbon.

– Montarea bicicletei se face în condiţii maxime de siguranţă, fiind eliminat riscul de a cădea în lateral, graţie fălcii inferioare de fixare, prevazută cu extensie.

– Stabilitatea roţilor este asigurată de tălpile de susţinere robuste, cu design inteligent, echipate de cureluşe de fixare cu eliberare rapidă, care acum dispun şi de mecanism de tensionare cu clichet. Tot ca noutate, pentru a putea cuprinde anvelope cu balon mai mare, dar şi în scopul unei fixări foarte ferme, acestea au fost dispuse acum diagonal pe talpa de susţinere.

– Suportul dispune de o interfaţă intuitivă pentru poziţionarea sa pe ambele părţi ale maşinii, în scopul acestei operaţiuni nefiind necesare scule adiţionale (precum la vechea generaţie 591)

– Poate transporta o bicicletă cu greutatea maximă de 20 kg, diametrul cadrului de până la 100 mm si roţi de maxim 30.

– Thule ProRide 598 este destinat montării pe canalul T al barelor transversale din aluminiu – Thule WingBar Edge, WingBar, AeroBar sau SlideBar cu ajutorul adaptorilor T-track 20x20mm incluşi în pachet. Opţional, prin intermediul adaptorilor Thule 8895, montarea se poate efectua şi pe barele transversale rectangulare din otel.

– Este compatibil cu sistemul Thule One Key, care vă permite să folosiţi o singură cheie pentru mai multe produse Thule.

– Respectă normele de siguranta City Crash.

 

Caracteristici:

Culoare: Argintiu
Material: Aluminiu
Greutate produs: 4 Kg
Greutate maximă suportată: 20 kg
Diametru cadru: Până la 100 mm
Conţinut pachet: 1 x Suport bicicletă
Tip montare: Pe barele transversale
Număr biciclete: 1
Mod ataşare bicicletă: Cadru şi roată
Observaţii: Atenţie! Pentru cadru rotund dimensiunile acceptate sunt 22 – 80 mm, iar pentru cadru oval, 80×100 mm