Feedback / Parerea Dvs.

Pareri ale clientilor, parinti de utilizatori ai bicicletelor Woom pentru copii 🙂
Bicicletele Woom sunt vandute si de CutiiAuto.ro
De asemenea, avem Woom si la inchiriat, in Sibiu.

1. Anca, din Sibiu, mama unei fetite de 4-5 ani, ce foloseste o bicicleta Woom 3, ne spune cum a invatat Maia sa pedaleze in 4 ore (pe parcursul a 2 zile):

Partea 1 din 3
Partea 2 din 3
Partea 3 din 3.

2. Raluca, din Timisoara, mama unei fetite de 6-7 ani, ce s-a despartit mai greu de rotile ajutatoare de la o bicicleta Cube cu roti de 16″, ca si Woom 3-ul utilizat acum, ne spune experienta fetitei ei:

Conversatia cu Raluca a avut loc miercuri, 15 iulie 2020.

Practic, fetita Ralucai a reusit in 7-8 zile, cu bicicleta Woom 3, ce nu a putut face cu cealalta bicicleta intr-o perioada mai lunga de timp. Nu e de mirare mesajul mamicii: „E super bicicleta!”

3. Marius, din Sibiu (a.k.a. eu 🙂 )
Desi poate parea ciudat sa dau si eu feedback, il consider un feedback dat bicicletelor Woom, nu mie, iar scopul e ca cele scrise sa fie de folos si altor parinti.

Baiatul cel mic al meu a invatat sa pedaleze pe o bicicleta grea (10 kg), clasica, cu roti de 16″, cum are si Woom 3; doar ca Woom 3 are cadrul mai jos, e mai usoara (5.3 kg) si e special gandita pentru copii.
Inainte de a vorbi de Woom, experienta initiala.
Si el, ca si fetita Ancai (v. pct. 1 de mai sus), a invatat sa iti tina echilibrul pe o bicicleta fara pedale.
Ulterior, la 4 ani, baiatul folosind o bicicleta clasica cu pedale, mi-am rupt spatele cateva zile bune, tinandu-i bicicleta de sub şa si de ghidon. Apoi, am alergat dupa el alte zile bune, ca sa-l ajut in caz de nevoie.
Apoi, cand a stiut sa pedaleze si sa-si tina singur echilibrul, am fost nevoit sa il imping la fiecare plecare de pe loc, datorita cadrului inalt al acelei biciclete, pe care – cu toate ca scaunul era in cea mai de jos pozitie – copilul nu ajungea sa atinga asfaltul nici cu varful unui picior. La oprire, pişca franele, dadea drumul bicicletei in lateral si sarea in picioare. Oriunde era nu mai putea pleca singur, astfel ca eram tot timpul in „alerta”, sa-l pot ajuta la plecare, chiar daca se oprea la 2-3 blocuri distanta (zona destul de linistita, poate pedala singur fara mari griji datorate masinilor).
Apoi a mers la bunici; cu bunica in parc, intr-o zi, si s-a ciocnit usor cu un alt copil. Nu a mai vrut sa urce pe bicicleta…
Pana cand… am ajuns la importatorul bicicletelor Woom, ca prim contact, si i-am luat un … Woom 3. I-am aratat cum sa ia curba in spatiul acela, apoi – in 30 minute, cat a durat asamblarea bicicletei fratelui sau, s-a dat singur pe Woom 3: a pornit singur, a luat curba singur intr-un spatiu relativ ingust, a oprit singur si a repornit singur. In aceeasi zi, seara, pedala la „cot” cu fratele mai mare, ambii pe biciclete Woom.
Acum (2020), la 5 ani si 109 cm inaltime, bicicleta Woom 3 (roti de 16″, 5,3 kg, varsta copii: 4 – 6 ani, inaltime copii: 105 – 120 cm) ii este inca buna (fata de cea clasica, vanduta intre timp, care i-a ramas mica fratelui mai mare dupa primul sezon).

Iar fratele, la 130 cm inaltime (8 ani) si al doilea sezon de utilizare, poate folosi linistit inca 2-3 ani Woom 5-ul sau: roti 24″ • 8,2 kg • Varsta copii:  7 – 11 ani • Inaltime copii: 125 – 145 cm.

In natura 🙂

2 comments

Lasă un răspuns